Gouden Wiek 2019 uitgereikt (1)

25 mei 2019

Tijdens het jaarlijkse captainsdinner op zaterdag 25 mei, voor de molenaars van de Rijnlandse Molenstichting zijn twee Gouden Wieken uitgereikt. De Gouden Wiek wordt jaarlijks toegekend aan een molenaar die naast zijn molenaarschap zich ook heeft ingezet voor andere activiteiten van de Rijnlandse Molenstichting. Jaarlijks geeft de Molenaarscommissie een aantal suggesties van molenaars aan het bestuur van de RMs. Het bestuur voegt, voor zover nodig, andere kandidaten toe en neemt een besluit.

De Gouden Wiek 2019 is uitgereikt aan Hans de Graaf, molenaar van de Zwanburgermolen. Hans is behalve molenaar ook lid van de molenaarcommissie, coördineert de opleidingen van onze toekomstige molenaars en regelt het bezoek van fietstoeristen aan de Lagenwaardse Molen in april en mei van elk jaar.

Hans, van harte gefeliciteerd!