Nieuw Molenboekje gepresenteerd

9 oktober 2019

Met als titel ONZE MOLENS, RIJNLANDS TROTS, is op 9 oktober een boekje gepresenteerd met alle molens van de Rijnlandse Molenstichting. Dat gebeurde in de marge van het molenfeest van De Hollandse Molen, door aanbieding van het boekje aan Nicole Bakker, directeur van de Hollandsche Molen (zie foto). Het boekje is een eerste kennismaking met poldermolens en bedoeld voor bezoekers aan onze molens. Daarnaast ligt het boekje in alle VVV’s en bibliotheken in gemeenten waar onze molens staan.

Via een QR code is einde oktober het boekje ook in het Engels en Duits beschikbaar. Ook kan men via deze QR code doneren aan de Rijnlandse Molenstichting of de website bezoeken. Het boekje is kosteloos te verkrijgen bij onze molens, of bijvoorbeeld via info@rijnlandsemolenstichting.nl

foto: Wim Giebels